Inginerie și proiectare de excepție

Fie că ne angajăm în proiecte de restaurare a monumentelor istorice și a clădirilor reprezentative, fie în cele de construcție a imobilelor de avangardă, echipa Moebius Engineering & Design se distinge valorile și principiile sale.

 • Precizia – în realizarea măsurătorilor, calculelor tehnice și execuției.

 • Flexibilitatea – în propunerea soluțiilor de proiectare și execuție adaptate la specificul proiectului.

 • Spiritul inovator – în utilizarea instrumentelor și tehnicii de inginerie și proiectare.

 • Utilizarea tehnologiei de ultimă oră – de-a lungul tuturor proceselor de proiectare și inginerie.

 • Excelența serviciului – tradusă prin livrarea unor proiecte de cea mai înaltă calitate și utilizarea de materiale alternative.

Vă invităm să aflați mai multe despre noi prin intermediul proiectelor deja realizate și a testimonialelor clienșilor noștri. Proiectarea tehnică, proiectarea structurală, consultanța și asistența tehnică, digitizarea monumentelor, verificarea lucrărilor in situ și măsurătorile cu ajutorul scanerelor 3D fac parte din cotidianul nostru.

Restaurare și construcții noi

Peisajul urban și rural farmecă prin îmbinarea construcțiilor vechi cu cele noi. Patrimoniul cultural al fiecărei regiuni și a fiecărei comunități se fundamentează în mare parte pe edificiile locului. Din această perspectivă, echipa Moebius Engineering & Design din pitorescul oraș Cluj-Napoca se axează atât pe restaurarea monumentelor cât și pe edificarea unor construcții noi, de factură emblematică.

 • Evaluare imobil și amplasament – prin realizare măsurători cu ajutorul tehnologiei 3D, analiza documentațiilor existente, analiza cerințelor beneficiarului

 • Realizarea studiilor de specialitate  – studii geo, topo, expertize, fizica și biologia construcțiilor

 • Proiectarea tehnică și structurală.

 • Consultanța tehnică – pentru obținerea avizelor, a finanțărilor europene și pentru omptimzare de proiect.

 • Managementul proiectului – analiza obiectivului, estimarea lucrărilor, contractarea furnizorilor, coordonare, verificare și monitorizare proiect.

 • Servicii 3D expert – relevee, model CAD 3D, urmărire execuție pe șantier, documentații as built, urmărire deformații clădiri, reverse engineering.

 • Digitizare obiective – realizare tururi virtuale 3D și modele 3D

Cu ajutorul tehnologiilor CAD și 3D, viteza de lucru și precizia analizei obiectivelor și amplasamentelor, a măsurătorilor, a proiectării în sine și a verificărilor pe faze și etape a crescut considerabil. Stăpânirea tehnologiei de ultimă oră este unul din avantajele clare pe care le aducem clienților noștri.

Echipa coordonatoare

Pasiunea pentru proiectare tehnică și structurală, pentru monumente și artă, susținută de preocuparea constantă pentru tehnologie de ultimă oră caracterizează echipa care coordonează activitățile Moebius Engineering & Design.

ing. Alpár Kis
ing. Alpár KisGeneral Manager
Inginer structurist
ing. Hadi Szabolcs
ing. Hadi SzabolcsInginer Structurist
Inginer structurist
ing. Biró Csongor
ing. Biró CsongorInginer structurist
Inginer structurist

Echipa de ingineri

ing. Csongor Király
ing. Csongor KirályInginer Structurist
Inginer structurist
ing. Maria-Tereza Tér
ing. Maria-Tereza TérInginer Structurist
Inginer structurist

“Echipa de proiectare a fost foarte promptă și atentă la detaliile tehnice pentru realizarea unei construcții originale cu arhitectură organică. Cabana turistică și parcul de aventură Adrenalin Park a devenit un obiectiv turistic în sine, datorită calității materialelor, arhitecturii deosebite și a integrării imobilului în peisajul înconjurător. ”

Eva Szelyes, ADRENALIN PARK

Portofoliu

Lucrări de referință. Construcții noi. Monumente restaurate. Detalii.

Servicii

Inginerie și proiectare. Scanare și printare 3D. Management proiect. Consultanță tehnică.

Proiectare

Proiecte tehnice. Proiecte de structură. Asistență tehnică. Expertize.

Servicii 3D

Digitizare clădiri. Modele 3D. Urmărire execuție și deformații. Documentație as built.

Revitalizarea patrimoniului. Proiectarea viitorului.

Proiectare tehnică, proiectare structurală, studii de specialitate și asistență tehnică pentru construcții civile, industriale și monumente, cu ajutorul tehnologiilor CAD și 3D.

Contact